Bent u een ondernemer die zich betrokken voelt bij de Kamper samenleving en wilt u daar uitdrukking aan geven? Dan past de beursvloer bij u. Maar ook ondernemers die met commerciële motieven op zoek zijn naar nieuwe doelgroepen, netwerken en publiciteit zijn welkom. Door de deelname aan de Beursvloer in Kampen ontmoet u mede-ondernemers, maar ook allerlei maatschappelijke organisaties met veel interessante kennis en een grote, diverse achterban. U komt niet alleen iets brengen, maar zeker ook iets halen!

Ruilen van diensten en kennis

U hoeft niet van tevoren uw aanbod te bepalen want je kunt je laten leiden door de vragen van de maatschappelijke organisaties die u op de Beursvloer benaderen. Krijgt u een vraag die u als ondernemer of bedrijf kunt oplossen en u hebt een ‘klik’ met de organisatie of hebt u zelf een vraag die door deze organisatie is in te vullen? Dan is de match een feit en kunnen jullie concrete afspraken gaan maken over de inhoud van de afspraak en de uitvoering.

Zaken die aan u gevraagd worden kunnen o.a. zijn: bouwmaterialen, computers, keukenmateriaal, tuinonderhoud, vergader- of opslagruimte, drukwerk, maar ook diensten, advies of kennis op het gebied van personeelsbeleid, verzekeringen, administratie, beleid en visie, PR, communicatie, financiën.

Zaken die u aan een maatschappelijke organisatie kunt vragen zijn o.a. de invulling van een personeels- of teambuildingdag, een workshop of cursus, sportdag of optreden, maar ook een interessante locatie om met uw klanten of personeel te vergaderen. Voorbeelden van matches kunt u hier bekijken.

De Beursvloer is ingedeeld in de onderstaande aanbodhoeken, waarvoor u kunt inschrijven:
Vrijwilligers (klussen als teambuilding)Materialen & FaciliteitenVormgeving & PubliciteitFinanciële & Juridische zakenOrganisatie & Advies / Trainingen & OpleidingenOverig

Match!

Als u tijdens de Tohopesate een match sluit, dan maakt u ter plekke concrete afspraken over de uitvoering en noteert die op het aanwezige matchformulier. Beide partijen krijgen een kopie mee naar huis. Alle matches moeten binnen 1 jaar na afloop van de Beursvloer zijn gerealiseerd.

Inschrijven voor ondernemers

Via deze link

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media