Ondernemers krijgen naast hun core business onvermijdelijk te maken met andere aspecten van hun bedrijfsvoering. Daar is niet altijd geld, tijd en aandacht voor, terwijl het zoveel kansen biedt en bedreigingen weg kan nemen. KOE biedt kostenloos drie korte presentaties over actuele onderwerpen.

Slecht betalende klant en nu?

Vrijwel elke ondernemer krijgt te maken met slecht betalende klanten. 88% van de Nederlandse bedrijven betaalt later dan de afgesproken betalingstermijn. Dat frustreert en kost negatieve energie én geld. Veel ondernemers hebben niet de tijd om hun klanten na te bellen of zijn bang dat het vragen om betaling ten koste gaat van de relatie. Gabriëlle van Luik van Daadkracht vertelt hoe je daar mee om kunt gaan.

Succes op social media

Iedereen zit op social media en plaatst wel eens een wervend bericht. Maar hoe kom je nou echt bovendrijven? Hoe zet een campagneplan op, en hoe laat je de resultaten op de verwachtingen aansluiten? Aan de hand van do’s en dont’s uit de praktijk laat Hester Timmerman je zien hoe je social media succesvol inzet.

Digitale Veiligheid

Virussen, wormen, trojans, spyware, adware, systemen die ‘plat’ gaan, datadiefstal, bijvoorbeeld van betalingsgegevens, het komt dagelijks voor bij zowel grote als kleine organisaties. Hoe kun je je wapenen tegen digitale inbraak? Wat moet je vooral wel en niet doen? Erik Remmelzwaal van DearBytes vertelt over digitale veiligheid.

Deelname is gratis maar wel beperkt tot 90 plaatsen. Geef je dus op tijd op via ko-events.nl. KOE vindt voorafgaand aan Beursvloer Tohopesate plaats op woensdag 4 april vanaf 15.15u in restaurant MaGreet, Burgwal 45 te Kampen.

Direct aanmelden: https://www.ko-events.nl/


Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media