Ondernemers uit de gemeente Kampen staken onlangs gezamenlijk de thermometer in de lokale economie. De vraag die centraal stond is: Wat moet er in Kampen gebeuren om ervoor te zorgen dat u met uw bedrijf in de gemeente Kampen blijft? De antwoorden worden niet alleen gebruikt voor het actieplan van Kampen Marketing. Ook worden ze ter advies meegegeven aan de politieke partijen die na de verkiezingen op 21 maart een coalitie gaan vormen.

Download het verslag van de Ondernemersraad van 5 maart 2018

Download alle resultaten van de online enquête

Ondernemersplatform De Hanze is de initiatiefnemer van de Ondernemersraad. De discussie wordt gehouden in samenwerking met de gemeente Kampen, Kampen Marketing, Ondernemers Vereniging Kampen, Vereniging Ondernemers Contacten en Industriële Club Kampen.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media