Ondernemers opgelet: het is movietime bij Kampen Marketing. En nu denk je, wat is dat nou weer? Movietime? Nou...vrij simpel, wij zijn op zoek naar bedrijfsfilms. Kampen Marketing brengt graag al het moois dat Kampen te bieden heeft voor het voetlicht bij toeristen, recreanten, inwoners en ondernemers. Daarom zetten we nu graag jouw bedrijfsfilm in de spotlights!

Unieke gratis promotie

Kampen koestert haar ondernemers. Dankzij de bedrijvigheid in de gemeente is Kampen een plek waar mensen graag willen wonen en werken. Daarom wil de stichting Kampen Marketing bedrijven uit Kampen extra in de schijnwerpers zetten. Videomarketing is een van de manieren om daar invulling aan te geven. Deel nu je bedrijfsfilm met de citymarketingorganisatie en wij delen deze via onze populaire sociale media kanalen.

Hoe werkt het?

Alle in de gemeente Kampen ingeschreven ondernemingen mogen hun bedrijfsfilm aanmelden voor eenmalige gratis promotie via de social media kanalen van Kampen Marketing. Bedrijven die in hun bedrijfsfilm laten zien dat Kampen een hartelijke Hanzestad aan het water is krijgen een bonus: hun film wordt ook geplaatst op www.bedrijveninkampen.nl. Op die manier wordt het imago van Kampen namelijk ook versterkt en dat kan weer nieuwe bedrijvigheid, werknemers, bewoners en bezoekers aantrekken.

Enorm bereik

Kampen Marketing is actief op diverse sociale media. Op Twitter met @kampenmarketing en @kampentourist (ruim 5.000 vind-ik-leuks), meer dan 1.000 volgers op Instagram @visitkampen en op Facebook zelfs met in totaal meer dan 10.000 volgers. En sinds kort ook op LinkedIn via www.linkedin.com/company/kampenmarketing/. Deze kanalen worden allemaal ingezet om Kampen te promoten. Bedrijven en organisaties die zelf ook meer individuele promotie willen, kunnen tegen kostprijs gebruik maken van de diensten van het Kampen Marketing campagneteam. Meer informatie hierover vind je op https://kampenmarketing.nl/doemee

Doe je mee?

Gratis aanmelden kan via het online contactformulier op www.bedrijveninkampen.nl en via r.tameling@kampenmarketing.nl.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media