Kampen Marketing roept alle ondernemers uit Kampen op om hun bedrijfsfilms te delen met de citymarketingorganisatie. Deze films worden verspreid via sociale media en als er ook scenes in zitten die een positief beeld van de stad laten zien krijgen ze extra aandacht. Gratis aanmelden kan via het online contactformulier op www.bedrijveninkampen.nl en via r.tameling@kampenmarketing.nl.

Ondernemersvriendelijk

Kampen koestert haar ondernemers. Dankzij de bedrijvigheid in de gemeente is Kampen een plek waar mensen graag willen wonen en werken. Daarom wil de stichting Kampen Marketing bedrijven uit Kampen extra in de schijnwerpers zetten. Videomarketing is een van de manieren om daar invulling aan te geven. Alle in de gemeente Kampen ingeschreven ondernemingen mogen daarom hun bedrijfsfilm aanmelden voor eenmalige gratis promotie via de social media kanalen van Kampen Marketing. Bedrijven die in hun bedrijfsfilm laten zien dat Kampen een hartelijke Hanzestad aan het water is krijgen een bonus: hun film wordt ook geplaatst op www.bedrijveninkampen.nl. Op die manier wordt het imago van Kampen namelijk ook versterkt en dat kan weer nieuwe bedrijvigheid, werknemers, bewoners en bezoekers aantrekken.

LinkedIn

Kampen Marketing is actief op diverse sociale media. Op Twitter met @kampenmarketing en @kampentourist (ruim 5.000 vind-ik-leuks), meer dan 1.000 volgers op Instagram @visitkampen en op Facebook zelfs met in totaal meer dan 10.000 volgers. En sinds kort ook op LinkedIn via www.linkedin.com/company/kampenmarketing/. Deze kanalen worden allemaal ingezet om Kampen te promoten. Bedrijven en organisaties die zelf ook meer individuele promotie willen, kunnen tegen kostprijs gebruik maken van de diensten van het campagneteam. Meer informatie hierover staat op www.kampenmarketing.nl/doemee

 

Bijgevoegd: Foto screenshot uit bedrijfsfilm Campenaer Koffie, een voorbeeld dat door Kampen Marketing wordt gedeeld

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media