Wil je de Mobiele Felicitatie Eenheid (MFE) op bezoek bij jouw onderneming? Vul dan het onderstaande formulier in!

Wat doet de MFE?
De MFE is een initiatief van Kampen Marketing in samenwerking met de Gemeente Kampen en ondernemerskoepel De Hanze. Hiermee willen we ondernemers die gekozen hebben voor Kampen, belonen en bedanken. En natuurlijk willen we hiermee bewijzen dat Kampen hartelijk is voor ondernemende organisaties. Met als uitgangspunt: “nieuwe ondernemers zijn van harte welkom, maar we koesteren vooral ook onze bestaande klanten!”

Wie zit er achter de MFE?
De MFE staat onder leiding van wethouder Geert Meijering en bestaat uit gastheren, gastvrouwen en andere medewerkers van Kampen Marketing. De MFE komt op verzoek langs bij ondernemingen waar iets te vieren valt. Een jubileum, een gewonnen prijs of een bijzonder succes bijvoorbeeld.

Meld je gratis aan!
Als je het formulier invult kun jij net als andere ondernemers die de MFE op bezoek willen hebben je gratis aanmelden. Maandelijks wordt minstens één inzending geselecteerd voor een bezoek van de MFE. Inclusief de wethouder Economische Zaken, een grote feestboog, drankjes voor het personeel van de feestende onderneming en natuurlijk aandacht in de regionale media.

Contactgegevens

Voornaam Ongeldige invoer
Achternaam Ongeldige invoer
Onderneming Ongeldige invoer
Aantal medewerkers Ongeldige invoer
E-mail Ongeldig e-mailadres
Aanleiding voor het feestjeOngeldige invoer
Mijn hoogtepunt is Ongeldige invoer
Bijzonderheden Ongeldige invoer


 

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media