Ondernemers, vastgoedeigenaren en de gemeente Kampen werken in de Stuurgroep Binnenstad Management samen om de binnenstad van Kampen vitaal en aantrekkelijk te houden. Daartoe zijn met de provincie Overijssel afspraken gemaakt in een zogenaamd ‘stadsarrangement’ voor de binnenstad. Er wordt samen handen en voeten gegeven aan een viertal belangrijke thema’s voor de binnenstad, die via verschillende werkgroepen worden uitgewerkt:
  1. Transitie en transformatie
  2. Vitaliteit en levendigheid
  3. Decor van de stad
  4. Organiseren en mobiliserenBinnenstadsmanagement Kampen
Een professionele binnenstadmanager coördineert de voortgang van alle thema’s. Ondernemers en vastgoedeigenaren kunnen actief meedenken en meedoen in de werkgroepen. Hebt u vragen of ideeën of wilt u meedoen? Neem contact op met de binnenstadmanager Leo Hoksbergen, telefoon 06-46281800 of l.hoksbergen@kampenpartners.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media