In deze werkgroep hebben de volgende leden zitting:
  • Erik-Jan Dekker (voorzitter)
  • Renko van Bodegraven (ondernemer)
  • Roeland Tameling (citymarketeer)
  • Leo Hoksbergen (binnenstadmanager)

Hoe scoort de binnenstad van Kampen ten opzichte van omliggende winkelgebieden en waar liggen de kansen om nieuwe winkels te beginnen? De werkgroep houdt zich bezig met het verzamelen van concrete data om deze kansen in kaart te brengen. Informatie over het winkelaanbod, beschikbare winkelpanden, koopgedrag van consumenten, bevolkingsontwikkeling, woningbouwplannen, enzovoort. Kampen heeft zoveel redenen voor ondernemers om zich hier te vestigen! Al deze informatie wil de werkgroep toegankelijk maken voor ondernemers, vastgoedeigenaren en andere marktpartijen die in de binnenstad van Kampen willen investeren.

Wil je meer weten? Neem contact op met de binnenstadmanager Leo Hoksbergen, l.hoksbergen@kampenpartners.nl of tel. 06-46281800.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media