In deze werkgroep hebben de volgende leden zitting:
  • Dick Westerink (voorzitter)
  • Peter Schrader (Stichting Articipatie)
  • Diana de Groot (Uitvergroot)
  • Bas Diender (JP Makelaardij)
  • Jan Heineke (ondernemer stripwinkel)
  • Leo Hoksbergen (binnenstadmanager)

De werkgroep houdt zich bezig met het creëren van tijdelijke oplossingen voor de invulling van leegstaande winkelpanden. Daarbij kan gedacht worden aan fraaie 3D-bestickering, het invullen van etalages en bijvoorbeeld tijdelijk gebruik door kunstenaars. Medewerking van de pandeigenaren is daarbij een vereiste en daarom legt de werkgroep contacten met eigenaren die hieraan willen meedoen. Vanuit het stadsarrangement is subsidie beschikbaar om initiatieven te ondersteunen.
Heb je een concreet plan of idee? Neem contact op met de binnenstadmanager Leo Hoksbergen, l.hoksbergen@kampenpartners.nl of tel. 06-46281800.
Download de voorwaarden tijdelijke huur pand binnenstad
Download de voorwaarden voor het tijdelijk huren van een pand in de binnenstad

Bekijk de foto’s hieronder om voorbeelden te zien van de resultaten van een aantal projecten van de werkgroep tot nu toe.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media